Kalendář Akcí

Hodnocení zákazníků

Pizzerie PIZZAZZ Blansko
V neděli odpoledne, jsme se po delší době vypravili na pizzu a asi jsme měli štěstí. Obsluhoval nás číšník a vše bylo naprosto bez problémů. Obslouženi jsme byly během 10min, pizzu nám přinesl cca do 20min. Pizza byla vynikající. I naše malá dcera, která je "pizza žrout" byla spokojená.... Ono je to asi o lidech, před cca rokem jsme zde také byli a obsluhovala nás servírka a čekali jsme zde skoro půl hodiny, než se uráčila přijít a zeptat se zda něco nechceme. Bylo pro ni přednější vykecávat na baru, než se starat o hosty. Tentokrát však naprostá spokojenost. Pokud to zde bude vypadat tak jak dnes, mohu jen doporučit (pizzu).
08.06.2015Laďa
Fabrika Club Letovice
Jeden z nejlepsich baru ktere jsem navstivil,sympaticka a prof.obsluha.Hlavne barmanky,Verca,Anicka, Verca 2
22.04.2015jan koukal
Pizzerie PIZZAZZ Blansko
V žádném případě nedoporučuji!! 45 minut sedíte u stolu a čekáte na 3 pizzy i pitím cca za 450 Kč, pijete teplou kolu... A nic. Nikdo se nepřijde omluvit nebo něco říct... Servírka se omluví svým kamarádům, ale nechá vás být. Ve stejné situaci v Chomutově nám dali krabice, v Brně se nám alespoň omluvili. Odešli jsme tedy a při placení pití byli více než nepříjemní, koukali na nás jako vrazi a peníze na zpět hodili vztekle na stůl. Pokud si nechcete zkazit den, tak doporučuji se této rádoby pizzerii vyhnout.
21.04.2015Barbora K.
Restaurace Záložna Boskovice
Výborné hotovky moc jsme si pochutnali.
22.03.2015Pepa
Restaurace Aquapark
Ono to možná bude tím, že ty recenze jsou zde relativně staršího data. Asi majitel konečně vyházel neschopný perzonál a začal myslet tržně, ne podle toho, koho je to známý.....
01.02.2015Marcel
Restaurace Aquapark
Jsem docela překvapená negativním hodnocením, které tady čtu. Já byla s kamarádkou na pozdním obědě a obě jsme byly více než spokojené- milá ochotná obsluha, velký výběr moc dobrého jídla za normální ceny. Za mě na jedničku.
25.01.2015Eva
Cukrárna Severka
Na rozdíl od Jany V. myslím, že je to v Blansku jediná cukrárna, ale nice to nemění na tom, že je nejlepši... Jen je škoda, že je tam strašně málo místa ke klidnému posezení. Když je venku pěkně a hlavně v sobotu a neděli, je tam tolik lidí ve frontě, že nemáte naprosto žádné soukromí u stolu. Prostě když se vám podaří sednout si, musíte počítat, že ke kávě a zákusku budete mít i hodně "zadků"..Ale to je dané tím, že je to jediná a k tomu kvalitní cukrárna v Blansku.
26.12.2014Marcela S.
Pizzerie SIESTA
Nevím, kde Patrik hvězdice byl, ale jestli si dával pizzu v Blansku v Siestě, tak nevím, kde měl tu celkem ucházející pizzu. Jestli je to pravá Italská pizza, tak já jsem pravý Barack Obama..... To je parodie na pizzu. Raději si příště objednám pizzu z Lipůvky, bude to trvat stejně dlouho a určitě bude o 80% chutnější.
26.12.2014František
Cukrárna a kavárna Sladké mámení
Velmi dobrá cukrárna. Naprostá spokojenost. Výborné kafíčko i zákusky. S dětmi jsme si udělali pěkný výlet...
10.10.2014Vítek
Cafe & Restaurant Castello (bývalá restaurace U zámečku)
Byla jsem zde a žádná sláva.... Bylo to sice o 100% lepší, než za minulých nájemců a majitele, ale raději půjdu příště na jídlo někam, kde bude stát polovinu a najím se stejně.
20.09.2014Marcela
Hotel Broušek
Super hotel,byli jsme všichni pobytem i jídlem a i obsluhou nadšení.Doporučujeme navštívit :-)
11.08.2014Petra Michálková
Cukrárna Severka
Velmi dobrá cukrárna. Ráda sem zajdu s dětmi na něco sladkého a vždy naprostá spokojenost
03.08.2014Jarka
Pizzerie PIZZAZZ Blansko
I kuchař může mít svoji špatnou chvilku, ale také se mě zde stalo, že jsme čekali na jídlo přes hodinu a nakonec nebylo nic moc. Bylo studené a strašně mastné. Bylo to jak za "komunistů", čim mastnější, tím lepší. Ale zase pizza je zde komfortní. Tu mohu pouze doporučit. Měli by se raději držet svého názvu a dělat raději dobrou pizzu, než špatné "běžné" jídlo.
03.08.2014Jarka
Pizzerie SIESTA
Žádná sláva. Na pizzu Hawai dávají odporný smetanový základ. Vůbec nevědí, co tam patří... Jinak ale pizza celkem ujde, ale mozzarella je nějaká divná
02.08.2014Patrik Hvězdice
Restaurace Barachov
<p>Dobr&eacute; j&iacute;dlo, hezk&eacute; prostřed&iacute; u rybn&iacute;ka. Byli jsme spokojeni</p>
29.07.2014Jiří Řehák
Copyright ©2014, Restaurace Blansko a okolí. Všechna práva vyhrazena.   Technické řešení ©2014 - JL Design.

 

Birmingham Web Development
Contact Us
„Člověk, který nikdy neplakal nežil opravdový život!“ Jan Werich